Boldog Húsvéti Ünnepeket!

Boldog Húsvéti Ünnepeket!
 James Wagner    2021 April 03 : 22:32:07
 Nincs    Hírek

Sziasztok!

Sziasztok!

Nagyon boldog húsvéti ünnepeket kívánunk nektek! Ezen felül néhány apró változást is bejelentünk nektek a weboldalt illetően:

-Felkerült a Yashahime befejező része, így már az egész évadot megtekinthetitek nálunk is! A fordításért külön köszönet a HaMiTeam csapatának!
-Mai naptól felbukkan egy figyelmeztető ablak a "sütik" elfogadásáról. Ezeket eddig is használtuk, de az Európai Úniós irányelveknek megfelelően közölnünk kell veletek ennek a tényét smile
-Mai naptól egy betöltést jelző animáció is megjelenik, ez mutatja az elérni kívánt oldal betöltési állapotát.
-Főoldalunk is átalakításon esett át, most egyszerűbb, letisztultabb.
-A Flash alapú játékok sajnos eltávolításra kerültek, mivel a Flash már nem támogatott modul, így nem is tudtok vele játszani. Viszont a letöltés részlegbe felhelyeztük, így aki letölti, még a saját gépén tudja futtatni, egy kis nosztalgia gyanánt!

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy minél jobb legyen a weboldal, ezért a jövőben előfordulhatnak némi kiesések a működésben, mivel szeretnénk áttérni egy modernebb motorra, ezért elnézéseteket kérjük! Továbbra is várjuk a hasznos tanácsaitokat, ötleteiteket!

Üdvözlettel: Az InuYasha WebSite csapata!A hír megtalálható itt: InuYasha WebSite - Magyarország hivatalos InuYasha rajongói oldala.
https://www.inuyashawebsite.hu/h%C3%ADrek/boldog-husveti-unnepeket.html